Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som smör på en macka

Det händer att jag säger saker
som jag inte skulle stå för,
att jag babblar på
för att fylla ut luckor
och för att känna mig levande
i dötid

Det händer att
jag snubblar till på
en söndag
och kryper fram
en måndag

Det händer så jävla mycket ibland
och sen händer ingenting

Kan ingen bre ut tiden lite jämnt istället ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 190 gånger
Publicerad 2005-11-22 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan