Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland undrar man själv vad man har skrivit är det någon som vill vara snäll och förklara denna för mig !


Obegriplig

Jag kan inte sätta fingrarna på det
inte ens tårna
men tungan
kan känna
det på smaklökarna

Ruset är
obeskrivligt

Dikten för mig
obegriplig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 219 gånger
Publicerad 2005-11-22 20:34



Bookmark and Share


  PPQ
bara du kan skriva något som detta...och det är det som gör dig så bra
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan