Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdröm

*************************************

I drömmen låg jag tillsammans med en kvinna.



Vänner var vi endast, inte fråga om något sexuellt.

Hon var sjuk, hade varit det i 27 år... utbränd, utmattad,

stressad, såna symptom, såna som jag har.

Vi låg & pratade & vi kunde förstå varandra så väl

& en kärlek uppstod ur denna djupa förståelse.

Sen ville hon sova & ligga själv, pussade mej

farväl, såg mej inte i ögonen, det behövde vi inte.

Jag sa till henne: "när du blir piggare så ska vi

promenera längs havet på stränderna"...


Sen lämnade jag henne

& vandrade ensam vid havet

~ fylld av vårt mötes närhet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-31 18:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Såå ömt och fint
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP