Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir som du vill...

******************************


så... det blir som du vill



hos mej kan du slappna av & vara still

 

smeker dej precis som du kan önska

 

mitt därute i djupa skogens grönska

 

bränner dej med min tunga

 

vill så gärna höra dej sjunga

 

sen badar vi i vår sjö

 

och

 

inne i dej gror ett frö

 

vår kärlek kan aldrig dö

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-31 23:23



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Jag tror minsann kärlekens tid är här för dig Johan...för du skriver så mycket förtjusande texter att läsa nu när hösten tar vid.
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP