Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

Tomheten

Kvällsmörkt landskap med träd som snart fäller sina blad.

Dånande trafik på motorvägen.

Nakna åkrar som redan gett sin skörd.

Kallt ljus från gatlampan som lyser på mina trötta händer.

Breven på vinden som inte betyder något längre - en sedan länge överspelad kärlek.

Den stora tomheten.




Fri vers av Cattie
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-02 12:17



Bookmark and Share


  Anna*
Andas trötthet och uppgivenhet!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Cattie
Cattie