Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personality Disorder Love

 

Is everything in order?

Ja, ljög du.

Förälskelseskimmer i dina ögon.

Blickar tunga av frågor.

Sorg bakom dina pupiller.

Hastigt påsatta plåster på djupa sår.

Händer fulla av längtan.

Varm famn - kallt hjärta.

Kyssar som bränner.

Is mot feber.

Trötta andetag ur snåriga tankelabyrinter.

Rakbladsvassa ord ur honungslen strupe.

Gå på lina över avgrundsschakt.

Du släcker törst som salt.

Nyputsad fasad men känslomässiga sopor i hörnen.

Din taggtråd rispar sönder mitt inre.




Fri vers av Cattie
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-16 15:29



Bookmark and Share


    Lynx
Jag är så svag förde här kontrasterna och ur mitt perspektiv närmar man sig helheten då. Jättebra!
2010-09-16

    ej medlem längre
mångfaciterad
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Cattie
Cattie