Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Mor

Igår
det hände nå´t
en kram,
ja bara en kram
kanske lite kall
men ändå


när
du ser tillbaks
ÅNGER
känn inte den
allt blev
RÄTT

stå vid spisen
laga mat
jag gillar det
än
IDAG

jag..

jag vill
ge

ge en riktig
KRAM
till dig
ÄLSKADE MOR

Du
det finns
alltid
en stor
plats
HÄR i
MITT HJÄRTA

Jag älskar dig
MOR MIN
jag finns
ALLTID
här


Henrik Kåll




Fri vers av Henrik Kåll
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-02 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Kåll
Henrik Kåll