Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

????

Varför
kan man inte ens säga?

Bara dra?

Finns vi?

Våra armar som
sträcks ut....

är

tomma




Fri vers av Henrik Kåll
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-07 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Kåll
Henrik Kåll