Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv i lönndom

Så sensibel och from
aldrig en insinuation
obskyra betingelser
ditt liv är på upphällning
du må verka ärbar
det är din fanflykt
kollra bort folket
nojsa om ditt liv i lönndom
anekdoten är så passe
har genomskådat ditt fromleri
tillfyllest för att förinta dig




Fri vers av Siarnia
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-02 18:23



Bookmark and Share


  yoakimu
Intressant språkanvändning, får mig att fundera.
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Siarnia
Siarnia