Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshetens Konsekvens

Ryktet florerar nu genom stadens bittra gator likt en eld
Vi förväntar oss såklart någon form av gåva i gengäld
Vi får vår vilja fram, det är onekligen så
och kanske vi vår ära kan återfå
Hans pikanta sätt vi icke kan bestrida
och många av hans tankesätt är ytterst morbida
Hans bravader om än dristiga
bör icke erkännas som listiga
Han endast en avfällings proletär utan värde
som med sina lögner vår vackra stad förtärde
Bör på giljotinen få möta sitt slut
så denna hemska tragedi får ett avslut




Fri vers av Siarnia
Läst 317 gånger
Publicerad 2011-04-21 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Siarnia
Siarnia