Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undran...


Du frågar mig

Du frågar mig...vem är du...
hur kan jag veta det
då jag är en våg i en stor ocean

Du frågar mig
om jag kan gå utan fötter

Hur ska jag veta det
då jag inte blir ledd av äkta kärlek....




Fri vers (Fri form) av ljusslingan77
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-03 12:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

ljusslingan77
ljusslingan77