Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mmmmmmmm


Mina njutbara minuter

I tre och en halv minut ler jag
i tre och en halv minut ber jag

en liten sång
inte alls särskilt lång

men den påminner mig om dig
och den gör väl mot mig

I tre och en halv minut ser jag
på allt med mjukt behag

För han som sjunger ser ut som du
och jag vill se dig just nu

I tre och en halv minut kan jag vara glad
varm och mjuk

Och min saknad etfer dig...
- ja, den är helt sjuk!




Fri vers (Fri form) av ljusslingan77
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ljusslingan77
ljusslingan77