Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rov och byte - inte gå till byss

 

 

 

 

spänstigt rött,
språnget, videungt, i en snäv velodrom

 

stenens rullås, kullkast - en tass tafatt,
sax och vassa klipp, ungekar krasar sina fjolårslöv

 

bulta - för vinddrevets driva, åkerkantens gråhår, och
nosens metronom mellan morrhåren, tallkronan en akvamarin, murrar i morgonens vardagsvoall

 

vått kammat gräs, randgråtet -
till långa slokande tovor

 

förnans varma dunkel ruvar fästingarna ännu,
till sommaren - är de svullna mullbär i överlevarnas fällar




Fri vers av wayward - taiga
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-03 13:49



Bookmark and Share


  Elin R
någon form av naturlyrik med skruv och vågor, språkmedvetenheten hög. kan läsas med fokus på ljud, bild, eller innehåll, allt är svårt för mig att greppa på samma gång. så jag får läsa flera gånger, helt enkelt. gillar förresten dina titlar.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga