Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osagt

Även du
ska
läggas under
jord

Även du
ska
lämna
alla ord

Även du
ska
ta ditt
sista andetag

Låt inget
bli
osagt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 262 gånger
Publicerad 2005-11-23 06:11



Bookmark and Share


  rebecca d
ja, det är en vis och bra reflektion...formulerad på ett finstämd sätt
2005-11-23

  Jessi
Jag blir både ledsen och tankeställd av denna dikt. Du har verkligen rätt.
2005-11-23

  pärlan
Den kändes djup och vis! Tack
2005-11-23

    Bodil Sandberg
Jag älskar den...gööööörbra!!!!
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan