Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja vet int....

Ja vet int rektit..
...vart sömmern geck...
...vårfögglera..drar sej redan tebaka..
..mot sör...
..å isvindera ha börja å dra längs vägga..
...sola ä int så varm länger...
...vart tog du vägen.....
..dej som ja vänta på så länge..
du bare drog förbi..
....å så va du borte igen..
..men du ä välkommen tebaka..
.. öm ett år eller så ..
...ialla fall..




Fri vers (Fri form) av Kristin Rundkvist
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-04 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Rundkvist