Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du känner rädsla..

....om du känner rädsla...tänk på att...
allt du undviker kommer tillbaka till dig..
..ju mer du undviker det..
...desto starkare återkommer det..
..istället för att göra motstånd mot en känsla..
..gå in i den..bejaka den...
genomskåda ditt motstånd..
..det är bästa sättet att bli fri från den..




Fri vers av Kristin Rundkvist
Läst 346 gånger
Publicerad 2010-09-06 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Rundkvist