Tid och Liv

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och Liv




Man åker inte gratis men man kan kul under tiden

 

Han tänker på något...


kanske hela livet

som en tvångstanke



Men så minns han...


plötsliga vingslag

av fantasi


En bärande, berusande frihet

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-04 09:21



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Om inte fantasins vingspann lyfte oss ovan gråheten ibland skulle nog hela livet te sig som en tvångstanke..
2010-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Den är storslagen.
Lustigt att du skulle nämna vingslag...
2010-09-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Frihet bästa
ting, som sökas
kan världen kring...
Men allt annat då...
Tankeväckande
väl skrivet för
klivet i livet...
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP