Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelrike

 

över en törstig himmel ses den regnbåge
som givit den sin gloria.

ur morgongåva lockas tiden
salta vågor smeker hand
omsluten lyssnar vinden
till pockandet från livets svärm

skymning över öppet land
fyller långsamt himlens brunn

och vingar i natten
fälls om änglarum
                




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-08 20:52



Bookmark and Share


  Anna*
Ömsint och smeksamt vackert!
2010-09-10

  Anna*
Ömsint och smeksamt vackert!
2010-09-10

  Lena K Nilsson VIP
Så vackra ord!
2010-09-10

  anits VIP
Mycket vackert
2010-09-09

  aol
varm så vacker poesi
blev så berörd
2010-09-08

  Carola Zettergren
Lite som en godnattsaga, vacker och varm!
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP