Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer än att bara vakna

Något mer och lite till
så tänkte jag, kände jag
min inre kamp i sökandet
tätt intill och långt bort

sökte jag aningslöst, slumpvis
vindstilla och under storm
i avsikt att söka lindring
för frusen stackare

gavs svaren i små portioner
i lä och under meditation
vilade mitt nakna jag
en substans under hud
till något mer och lite till




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-17 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP