Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genialisk mix

dagen lägger sig
den har mixat sin blandning
tömt sitt glas

har lämnat spår i lagom doser
bröstat ut sig 
gestikulerat från tidig morgon
till solnedgång

är väl då vi, mitt i allt detta 
endast en liten del i navet-

en genialisk mix
 




Övriga genrer av Rosen VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-30 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt kan hända i den oväntade dagens spår.
2019-07-06

    All my ghosts
Genialiskt skrivet!
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP