Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt drag


Var det planerat
utstuderat
eller ett drag
i all likgiltighet

Dina väl valda ord
Vårt djävulska spel

Ingen vill bli besegrad
Ingen vill förlora

Du betraktar min ryggtavla
Vänder mig inte om
Fångar inte din blick

Du fortsätter gå
utan att stanna

Du vann




Fri vers av backinblack
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-06 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backinblack