Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser


Kastar en blick på dig när du sover
Du andas så tungt
Omedveten om alla demoner
som svävar i vårt rum
Kanske är det bara jag som inbillar mig
men är här inte kallt
Är det mina illusioner eller drömmars fall




Fri vers av backinblack
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-13 06:55



Bookmark and Share


  aol
fyndigt bra gillas
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

backinblack