Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka...

....lycka ä...
... å höre kölden knäppe i knutera...
...å höre ljude frå fät i snön...
...känne stillheta...
... i frösti storskog...
... när vite flinger faller ymmit...
..lycka ä ...
...å komme in i stugvärmen...
... ätter långpromenad i spöregn...
...å krype in i varme goe klär....
..tänne e sprakande brase i spisen...
..å glomme in på stjärnera...
.... söm glimmer därinne i värmen...
..isroser på fönstra..
....å daggdröppsglitter i värsnät..
....lycka ä te känne vårvarnt gräs..
... mälla tåna...
...möradaggen unner föttera..
..å den bleke vårsola ...
...söm värmer i panna å på nästippen..
..smaken å solvarme smultron.
....å få trä öpp döm på strån..
...å äte mä mjölk
i blommi tallrik...
....blöt hunnos mot näven..
... å kattas strykning mot bene...
..åska söm dunnrer långt bort..
..å förrästen..när ho ä nära mä...
..när åska laner å..
..å stillheta...
... å tystnaden lägger sig söm ett täcke..
..över mej..då ä lycka söm störst....




Fri vers (Fri form) av Kristin Rundkvist
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-06 08:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så härlig :-)
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kristin Rundkvist