Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats röst



Stanna upp och lyssna till vad ditt hjärta har att säga dig.
Din kropp försöker på alla sätt att få dig att förstå när du är på väg mot fel håll.
Kroppen skriker ut sin smärta över att du inte lyssnar på din själ.
Men då när allt känns som mörkast och tyngst börjar du förstå att det är något du missat.
Detta något är att uttrycka vad du var ämnad att vara...
bara så.....
det du var ....ämnad att vara..
och plötsligt känns allt enkelt och utan ansträngning...
du har börjat ana…
vad som döljer sig…
innerst inne i din själ...
just detta …
att veckla ut allt det du kan och önskar vara...
är hela ditt arbete här på jorden.




Fri vers (Fri form) av Kristin Rundkvist
Läst 270 gånger
Publicerad 2010-09-06 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Rundkvist