Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss ta det kort

Jag blir äcklad av denna mardröm som kallas existens
Samhällets tillvaro, välfärd och politik
Snälla låt domedagens hans vara nådig mig mot
Jag vill inget annat än att i frid få vila - andas ut




Fri vers av Richard Lindroos
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-06 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Richard Lindroos
Richard Lindroos