Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristers visa - i brist på annan rubrik

Smutsiga Krister bjuder flickor på öl och vin
Han super dem fulla, tills de finner honom fin
Han super dem fulla, tills nej blir till ja
Sen tar han för sig från natten till dag

Efter, han njuter, och bjuder in nästa
Han lär dessa flickor, livets lilla läxa
Alla måste läras, och vem kommer härnäst?
Han lockar till sig Lena, med en vinkande gest

Lena dricker lite, och snart blir hon full
Och äckliga Krister, kan kasta’na omkull!
Han tar hårt omtag’na om handled och hals
Hon somnar snabbt in, hamnar som i trans

Hon vandrar omkring, i drömmarnas land
Där allting är lyckligt, och man går hand i hand
Där finns ingen våldtäkt, och sex är tabu
Men ingen dansar nykter, säg varför dansar då du?

Nu har Krister mördat, en liten flicka på 12
Och hon ligger där livlös, på hans slitna trägolv
Snart är hon styckad, och inget mer med det
För vidriga Krister, var detta ännu en lek




Fri vers av Richard Lindroos
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-20 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Richard Lindroos
Richard Lindroos