Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om kärlek, olycklig kärlek och att vinna någon som inte är fri.


Såren läker efter lite tid och så

Jag har gått runt i cirklar i flera dagar,

Sett stjärnorna lysa klart,

Och det blir mörkare nu när hösten kommer

jag tappar den jag var



Du har sett mig med dina gröna vargögon,

sedan dagen vi möttes igen,

vi vann varandras hjärtan i mörkret

men nu var det längesen



och du valde henne istället för mig

att komma över någon tar sin tid

du såg bådas sorg och kanske ångrar du nu

att det aldrig riktigt blev vi



Jag minns att det var vinter och snö

och att allt var så kallt,

jag frös så och fastän du var varm

så fanns inte allt



Det var något som var ivägen hela tiden

jag kunde inte släppa tanken

på att hon är din och jag blir aldrig någonsin

som hon, din flickvän



Jag kände kyla ända in i själen

tills våren den kom igen

och jag sa till mig själv att jag aldrig mer ska ner

men även det var längesen



Nu träffas vi ibland och jag vill säga allt du gjort

som fick mig att få

känna hur dåligt kärlek kan få en att må

men såren läker efter lite tid och så



Du sa igår att du vill träffa mig igen

men vi har nu inget kvar

jag förstår inte vad du ser efter allt som hänt

när jag ger dig ärliga svar



Mörkret faller, natten är snart här

jag är ensam igen

och det är bättre än att ha dig här

för du blir aldrig någon riktig vän




Fri vers av Sabina Hergül
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-06 19:38



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
vissa förstår alldrig när dom sårar andra människor, vill både ha kvar kakan å äta den.Fint skrivit.
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Hergül
Sabina Hergül