Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer..

Inget du säger till mig får mig att le längre
För du kan inte göra upp för allt du gjort
Inte nåt du gör kan få mig att glömma
det går gradvis över men allt gick så fort
Det är svårt att ligga lågt och samtidigt känna stort


hur känns det när jag är ur din syn
jag känner mig fri när jag ser upp mot skyn
och jag ber om ursäkt om det här blir svårt för dig
men jag måste göra nåt och jag väljer att bli av med dig


Det spelar ingen roll ifall vi pratar om det som var
för det går inte över och det är nog bäst såhär
jag vet inte vart jag står, om jag väljer att vara kvar
du säger inte så mycket till mig ändå
så varför ska jag ställa frågor och kräva svar?


hur känns det när jag är ur din syn
jag känner mig fri när jag ser upp mot skyn
och jag ber om ursäkt om det här blir svårt för dig
men jag måste göra nåt och jag väljer att bli av med dig


Förlåt för allt jag gjort, för allt som var, för ingenting
Förlåt men jag saknar dig, och du blir aldrig nånsin min
Välj att hata mig, för då känns det bättre, även för mig
jag har valt att ignorera och blir nu av med dig




Fri vers av Sabina Hergül
Läst 291 gånger
Publicerad 2010-09-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Hergül
Sabina Hergül