Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolmatsmardrömssenarium

Skolmatsmardrömssenarium
Kroppar som sätts i rörels av trängseln
snor droppar ner mot mat
förbi löss på fallskärms övning
pölsan får fler och fler indegrienser

Mattanterna på krigsstigen
oset dryper i pannan
smörjer plåten med fett
deras ögon spejar ut över matsavannen
i jakt på ett lämpligt byte

Men de skrämmande mattanterna får plötsligt rosiga kinder
jorden börjar snurra åt andra hållet
för att den kände för det
och allting blir plötsligt
midvintervår

Matsalen förvandlas till ett eden
vattenautomaterna blir förgyllda fontäner
Plastblommorna sprider sej upp längs väggarna
och springer ut i blomm
Ur pölsan flyger vackra fåglar
och kvittrar en sång om frihet

konstig känsla magen
FJÄRILARNA ATTACKERAR
koncentrera, producera, mera magsyra
jag ska fräta bort vingarna på er era jävlar!
Tillbaka till verklighet




Fri vers av Isobelle
Läst 563 gånger
Publicerad 2005-11-23 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isobelle