Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns kraft


Det finns kraft
att hämta
Det finns vila
att få
Det finns mer
än vad man vet
Det finns en ro
i att tro.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-09-07 21:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppfullt och fint!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP