Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst

varav hjärtat är fullt
håller munnen tyst
inte ens en
solvarg
i ögonvrån
röjer stormarna
som river
i dina ådror
-du borde söka in på teatern!






Fri vers av novembersol VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP