Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal utan slut

jag älskar

leendet som glömmer sig kvar
i mungipan

samtalet som inte tar slut
fast vi går åt var sitt håll

själens mjuka omhändertagande
av stundens möte

då livet går vidare




Fri vers av novembersol VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-29 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP