Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spricka i tiden


Dagarna,
som jag medvetet
lät passera
-utan innehåll
En spricka i tiden
i väntan på
-det okända




Fri vers av novembersol VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-19 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP