Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgefritt hjärta

lämna alla de sorger
du bär

bakom

ty orsaken till dem
är sedan länge begraven


min enda önskan är
att du ska få uppleva

all den glädje

ett
sorgefritt hjärta
kan tillåtas känna



din glädje
är min lycka
ditt välbehag
min kärlek




Fri vers av moritz-74
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-10 19:14



Bookmark and Share


  träsnidaren
Så sant...lämna gammalt bakom dig och öppna upp för nya fina saker! Jag tar med mig dina ord.
2012-08-02

  mare VIP
Vacker dikt
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

moritz-74
moritz-74