Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i verklighetens stilla gryning

en bottenlös

längtan


en tomhet

utan ände

utan ny början


i

verklighetens

stilla gryning

söker jag förståelse och kraft


inför det

oförståeliga



ständigt sökande

en förnimmelse av din

frånvaros närvaro

intill mig


en längtan efter att

få känna

kärleks gränslöshet

genom åtskild existens




Fri vers av moritz-74
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-02 09:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl avvägd rytmik i detta eftertänksamma och dovt sensuella stycke
2012-08-03

    ej medlem längre
Snyggt!
Särskilt effektfullt är valet av motsatser, t. ex. frånvaros närvaro.
2012-08-02

  träsnidaren
Mycket fint om längtan; jag känner igen mig mycket i din poetiska text! Gillar sista strofen extra mycket!
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

moritz-74
moritz-74