Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nostalgi?




ETT halmstrå är inte nog
för att väcka min trötta själ

får söka hjälp av bondens knog
som vet att vårda ängen väl

med ett strå i min mun jag vilar trygg
och doftande höbal mot min rygg

jag drömmer förstrött om en hässja




Fri vers av novembersol VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-11 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP