Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla pojke, du finns i mina drömmar


Älskade drömpojke
Som jag önskade att du var här
Din hand i min

Din blick är choklad i månljus
Din beröring är regn i sahara

Om du såg mig nu
Skulle jag vara underbar
För mig

Säg ros tre gånger
Och ditt ansikte kommer att lysa på natthimlen
Tillsamans med månen
Ditt hjärta

När du viskar får pumor stroke
Och vargarna börjar yla
Men du är alltid i nöd

Sjung lalala
Men mörkret kommer att vara kvar
Och jag ska vara din tiger mot natten

Och om du såg mig nu
Skulle jag vara underbar
för mig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bananaplant
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-11 12:27



Bookmark and Share


  greajt
men helt underbart!
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Bananaplant