Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ändrade lite


Smutstankar

Jag önskar att mina ärr var fler
Så att jag inte kunde ljuga för världen

Den här masken
Tar över mer och mer
Tills mitt ansikte förtär den

Smutstankar bultar in och ut
Mina vener sitter för djupt
För att allt ska kunna ta slut

De rösterna i mitt huvud
Jag inte hör
Det är något de förstör

Jag har vänner i mitt huvud
Och de gör mig galen
Vad kan jag göra
När jag inte klarar valen

När jag vet att det finns liv
Klarar jag inte av annat
Än att vara isolerad och destruktiv

Se på mig nu
Jag har prozac
Vad har du

Det här är en ensamhet på gränsen till vansinne




Fri vers av Bananaplant
Läst 738 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bananaplant