fukta fingertopparna, här

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fukta fingertopparna, här




och hans doft var som en gets







droskornas järnskodda fälgar slog blänk på nevas krusningar
otidigt skyttlade, förbi lökkupolerna - bakom sina flor

skälmska leenden - strax suktande burgundröda talgstift
puder och plym längs stövellädrens stalldoft

vitt kött ur snörlätta liv - talkad bysts åtrådda pärlemor
gavs och togs - träull välvde svanken, ömma bett i topparna

saliv ur mörka gränder - vodkans resta hetta, raggens sveda
naglars rop i huden och locken som vände getens pupill

hängivelsen - i tsarens sista tid, knappast mera rättrogen än
då munken, en obskyr sibir, frälste rysslands damaristokrati




Fri vers av wayward - taiga
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-11 14:41



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
spottar och fräser mig fram i dina korridorer av kejsarägg och getost och jag behöver vindrutetorkare....nu! ja eller jag tar vodkan. tack!
2010-10-02

    ej medlem längre
Exakt - som gjord för att deklameras ...
2010-09-11

  Per Teofilusson
Jag printar ut den här i sju ex, klipper väck marginalerna inkl. ditt nicname, går till den lokala pizzerian, drar i mig ett par 7.2 Småland, delar ut dikten, dröjer en stund, pissar, kommer tillbaka till mitt brunbord, deklamerar. Vad säger du?
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga