Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kittlar under min födelsekanal

Fiolens strängar träffar rakt
in i mitt hjärta
och hela solnedgången
dränker min
eviga sorg

Visst är
du vacker
människa
visst saknar
du
kärlek,
visst saknar
du
fullmånens galna smekningar

Kaffet kokar
maskrosen sloknar
ett
levande ljus
kämpar
mot
timmarna

Hur står vi
ut ?

Vem kunde väl ana
vår framtid
knappast
vi själva
men poesin kittlar
under min pung
och då
är väl livet
oss
närma




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-11 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan