Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPEAK UP OR LAY DOWN

kul att femtusen dikter
närmar
sig

kul att
ca fyratusen var
meningslösa

kul att
tiden svävar som
löv
i en vind utan
segel

varför
drunknar vi i varandra
NÄR LIVBOJEN ÄR TRASIG ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 173 gånger
Publicerad 2010-09-11 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan