Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om detta förtäljer jag dig

Söker befolkad fest.
Törstande efter den
stora källan.
Låt tiden avgöra.
Låt musiken spela.

Jag vistas
runtomkring
i fjärran.
Jag vill mer.

Med blickar
till ljuset.
Bland
alla känslor.
Vaknar stegen.

Från sönder
till hel.
Från natt till dag.
Roman för de andra.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Jag vistas runtomkring
i fjärran
jag vill mer"
Lysande, vackert, sorgfyllt..
Berörs, igen..
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP