Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två broar att kunna gå över

Att komma hem
på natten.
I tankarna tillsammans
med alla
de andra,
som lider i sin strid.

Jag är otroligt rädd
för kärleken.
Vad den kan göra
med mig...

Att komma undan
det är mitt liv,
för att inte behöva,
välja vi.

Att ha tro
eller att inte ha tro.
Kanske
blir det att hitta hem,
om man vågar
och inte går förbi?




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-27 19:44



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Jag fastnade direkt för "Att komma hem på natten". Efter en händelserik festkväll i sin ungdom. Längtan....
2020-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP