Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skövla inte det som kan kramas

Dom tusen rösternas resor
ristas i livets träd,
boken

Oskrivna blad
faller till marken
sveper iväg med
nya minnen

Vissa fryser fast
några tinar upp
och grönskar
mot nya vårar

Trädkramare är fredliga människor
och så finns det dom
som tjänar pengar
på att skövla




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 219 gånger
Publicerad 2005-11-23 21:46



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Gillar dina liknelser med livet som ett träd/bok. Ja bättre att fria än att fälla. Hellre kramar än slag.
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan