Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt

Som en hand fångar ditt hjärta,

likt fördomar nästlar sig in i ditt huvud

stinker den med en lukt som gör dig yr.

Att vilja vända och fly är normalt

att lyckas är mer sällsynt.

Om du går fram och möter besten

uppfylls du av hat,

ett hat så starkt att du spyr.

En människas känslor är ostabila

och avundsjukan är alltid redo att gnaga sönder det enda som fortfarande är helt.

Nämligen din själ




Fri vers av Bli Opersonlig
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-12 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bli Opersonlig