Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för er.

Jag ler hela tiden,
Hur svårt det än är.
Det är för att jag behöver se er le.

Jag kan gråta ibland,
Men jag säger inget.
Det är för att jag behöver gråta ensam.

Jag brukar skada mig själv,
Ibland säger jag inget.
Det är för att jag behöver inte er oro.

Jag kan hjälpa er,
Utan att ni får hjälpa mig.
Det är för att jag behöver se er må bra.

Jag borde skratta hela tiden,
Hur svårt det än är.
Det är för jag behöver se er glad.




Fri vers av svartvitt
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-13 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvitt