Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen.

Ibland önskar jag med att jag fått komma ihåg,
Vara med i era minnen.
Vara ett av dom.

Ibland önskar jag att jag inte haft några,
För dom är inte era.
Inte ett av dom.

Ibland önskar jag att jag inte fått skiten,
För det ska inte vara med.
Inte bland er.

Ibland undrar jag vart mina minnen tog vägen,
För jag vill veta vad som hänt.
Inte för att jag vill ha dom.
Men för att jag vill veta,
Veta vem jag själv är.




Fri vers av svartvitt
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 18:45



Bookmark and Share


  PPQ
en härlig text
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

svartvitt