Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rucklet

Hans sviniga ruckel
hade inga dörrar
inga fönster
som man kunde titta in i

Det stank
något så fruktansvärt
så ingen kunde bo där
förutom han själv

Det fanns ingen adress i
telefonkatalogen
och inga träd i närheten

På ytan
såg det bra ut




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 177 gånger
Publicerad 2005-11-24 06:14



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
glömde
2005-11-24

  Hans w-art Westlund VIP
gillar den här. den är som en medelsvensson...
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan