Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vind

Det finns inga tårar
som kan dränka ett
hav av blod

Inga skuggor som
kan kväva mörker

Det finns inga
människor som
är genomskinliga

Men det finns en
sol som värmer
fruset
en vind
som förändrar
allt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2005-11-24 06:26



Bookmark and Share


  Smultris
Så himla ömt och varmt...
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan