Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skepp ohoj

Ett vattenfyllt
ord
bubblar upp
mot
ytan
och plötsligt
så bara flyter allt


Det sjunker
in i
mitt medvetande
livbojens
betydelse
för min
verbala
funktion

I min
för
för
jag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger
Publicerad 2010-09-14 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan